veilig betalen veilig betalen  verzenden  gratis verzending vanaf 40 euro* retourneren wit 14 dagen bedenktijd 

 

 

Leef en beleef onze roze wolk online...

 

Hoe kan ik mijn bestelling online betalen?

Online betalen is enkel mogelijk met Direct Banking / Bancontact.

Kan ik per overschrijving betalen?

Helaas is het niet mogelijk om per overschrijving te betalen. Alle betalingen dienen vooraf en online voldan te worden ofwel bij afhaling in de winkel, kan ook in de winkel betaald worden.

Is mijn online betaling veilig?

We doen er alles aan om jouw veiligheid maximaal te beschermen wanneer je een online bestelling plaatst. Hiervoor werken wij samen met een veilig en zeer betrouwbaar betaalplatform waardoor jouw online betaalveiligheid kan worden gegarandeerd. Dit is ook de reden waarom je bij alle soorten betalingen een kaartlezer nodig hebt. Dit is een tweede ingebouwde veiligheid.

Wat moet ik doen als mijn betaling wordt geweigerd?

Indien jouw betaling in eerste instantie wordt geweigerd, raden wij je aan om het nogmaals te proberen. Als het probleem zich blijft voordoen, kan je best contact opnemen met je bank.

Kan ik online betalen met cadeaucheques?

Momenteel is het helaas nog niet mogelijk om online met cadeaucheques te betalen. Hiermee kan je voorlopig enkel in onze winkel terecht.

Kan ik een factuur ontvangen van mijn bestelling?

Momenteel kan je nog geen facturen aanvragen. Bij elk bestelling ontvangt u wel steeds een besteloverzicht. Hierop staan al jouw persoonlijke gegevens vermeld, samen met het overzicht van de bestelde producten.

Contact

Stephanie Demey

Ieperstraat 26
8700 Tielt

Tel: 0473 28 29 69

info@cachecoeurballet.be

Contactformulier

Nieuwsbrief

Zou je graag op de hoogte blijven van al …. ? Ook benieuwd naar nieuwe producten, diverse workshops, acties online en in onze winkel…. Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Please wait