veilig betalen veilig betalen  verzenden  gratis verzending vanaf 40 euro* retourneren wit 14 dagen bedenktijd 

 

 

Leef en beleef onze roze wolk online...

 

Ons verhaalAls kleine kleuter kregen wij, Stephanie Demey en Bieke Fleerakkers, de balletmicrobe al snel te pakken…

Je beste beentje voorzetten in de wekelijkse balletlessen en daarna thuis verder dromen in een wereld van roze, kleedjes, juweeltjes en allerhande andere meisjesspullen…

Maar kleine meisjes worden groot… alleen bleef onze passie voor ballet steeds groeien en bleef rozen onze favoriete kleur!

Vastbesloten om talloze roze meisjes en dames te laten mee dromen, startten we in augustus 2014 Cache Coeur op.

Dit werd een klein roze winkeltje met initieel een klein aanbod aan danskledij, zelfgemaakte juweeltjes en balletgadgets. Al snel bleek dat héél wat mensen onze roze liefde deelden…

Cache Coeur trok er meermaals per jaar op uit en schitterde onder andere op Petit Bazaar, Kerstmarkt Tielt, evenementen van Balletschool Lunatica en de Tieltse Feesten.

In de Wulfstraat 25 te Tielt is het roze winkeltje intussen twee maal per week open: op donderdagavond en zaterdagvoormiddag.

 

Maar het kleine roze ‘hokje’ bleek nu toch écht te klein… We wilden graag ons assortiment uitbreiden: meer danskledij, diverse dansmerken, speelgoed en tassencollectie uitbreiden, een babyhoek inrichten…

Vol roze ambities gingen we ervoor… Cache Coeur XL.

De oppervlakte van onze winkel is verdriedubbeld, er zijn paskamers, een heuse etalage en een tiptopinrichting.

De juwelenworkshops die we regelmatig organiseren, kunnen nu ook in onze winkel doorgaan. En het roze winkelen wordt hierbij dus een stuk aangenamer…

Al wie in de buurt van Tielt woont, zal het geweten hebben! We zijn blij dat als we de stralende gezichten zien van onze klanten!

Maar ook ver buiten Tielt zijn er mensen die dezelfde danspassie dragen en houden van (roze) meisjesspullen… Vandaar dat we meteen ook onze webshop opstartten.

Met een prachtig overzicht van al onze producten, is dit een ideale manier om de roze wereld bij u thuis binnen te halen en op die manier onze spulletjes te bestellen.

We zijn fier… en zo blij dat wij onze grote passie kunnen uitbouwen!

We genieten telkens onze winkel open is, volgen vol spanning onze webshoporders op en organiseren regelmatig workshops en roze (kinder)feestjes.

Wat wil een (roze) ballerina nog meer?!

Veel winkelplezier!

Stephanie en Bieke

Contact

Stephanie Demey

Wulfstraat 25
8700 Tielt

Tel: 0473 28 29 69

info@cachecoeurballet.be

Contactformulier

Nieuwsbrief

Zou je graag op de hoogte blijven van al …. ? Ook benieuwd naar nieuwe producten, diverse workshops, acties online en in onze winkel…. Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Please wait