veilig betalen veilig betalen  verzenden  gratis verzending vanaf 40 euro* retourneren wit 14 dagen bedenktijd 

 

 

Leef en beleef onze roze wolk online...

 

Ons verhaal

Als kleine kleuter kregen wij, Stephanie Demey en Bieke Fleerakkers, de balletmicrobe al snel te pakken…

Je beste beentje voorzetten in de wekelijkse balletlessen en daarna thuis verder dromen in een wereld van roze, kleedjes, juweeltjes en allerhande andere meisjesspullen…

Maar kleine meisjes worden groot… alleen bleef onze passie voor ballet steeds groeien en bleef rozen onze favoriete kleur!

Vastbesloten om talloze roze meisjes en dames te laten mee dromen, startten we in augustus 2014 Cache Coeur op.

Dit werd een klein roze winkeltje met initieel een klein aanbod aan danskledij, zelfgemaakte juweeltjes en balletgadgets. Al snel bleek dat héél wat mensen onze roze liefde deelden…

Cache Coeur trok er meermaals per jaar op uit en schitterde onder andere op Petit Bazaar, Kerstmarkt Tielt, evenementen van Balletschool Lunatica en de Tieltse Feesten.

Het roze winkeltje ging twee maal per week open: op donderdagavond en zaterdagvoormiddag.

Maar het kleine roze ‘hokje’ bleek toch écht te klein… We wilden graag ons assortiment uitbreiden: meer danskledij, diverse dansmerken, speelgoed en tassencollectie uitbreiden, een babyhoek inrichten…

Vol roze ambities gingen we ervoor… Cache Coeur XL.

De oppervlakte van onze winkel werd verdriedubbeld, met paskamers, een heuse etalage en een tiptopinrichting.

De juwelenworkshops die we regelmatig organiseren, kunnen nu ook in onze winkel doorgaan. En het roze winkelen werd hierbij dus een stuk aangenamer…

Al wie in de buurt van Tielt woonde, zou het geweten hebben! Zo fijn om de stralende gezichten te zien van onze klanten!

Maar ook ver buiten Tielt waren er mensen die dezelfde danspassie dragen en houden van (roze) meisjesspullen… Vandaar dat we meteen ook onze webshop opstartten.

Met een prachtig overzicht van al onze producten, is dit een ideale manier om de roze wereld bij u thuis binnen te halen en op die manier onze spulletjes te bestellen.

Intussen is Bieke mama geworden van 2 kleine schatjes, Emiel en Odette. Ze blijft een grote Cache Coeurfan en een fanatieke ballerina, maar Stephanie zet intussen Cache Coeur alleen verder.

De winkel verhuist vanaf 30 januari 2021 naar een nieuwe locatie in het centrum van Tielt: Ieperstraat 26!

De roze sfeer blijft, de zin om jullie met open armen te ontvangen en te verwennen met (roze) (dans-)spullen blijft groeien!

We hopen jullie allen te mogen verwelkomen in de winkel.

Ook online blijft de webshop het hele jaar door open!

En wie op zoek is naar een (roze) (kinder)feestje, één adres !

Wat wil een (roze) ballerina nog meer?!

Veel winkelplezier!

Stephanie

Contact

Stephanie Demey

Ieperstraat 26
8700 Tielt

Tel: 0473 28 29 69

info@cachecoeurballet.be

Contactformulier

Nieuwsbrief

Zou je graag op de hoogte blijven van al …. ? Ook benieuwd naar nieuwe producten, diverse workshops, acties online en in onze winkel…. Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Please wait