veilig betalen veilig betalen  verzenden  gratis verzending vanaf 40 euro* retourneren wit 14 dagen bedenktijd 

 

 

Leef en beleef onze roze wolk online...

 

Hoeveel dagen bedenktijd heb ik?

Je hebt 14 dagen bedenktijd volgende op de dag van de levering; Je kan één of meerdere artikelen binnen deze termijn terugsturen, zonder betaling van een boete.

Hoe een artikel terugsturen of terugbrengen?

De goederen dienen dan, onbeschadigd, ongebruikt en voorzien van de originele labels, samen met de factuur, op eigen risico en kosten terug gestuurd te worden. Noteer op uw bevestigingsmail van de bestelling de reden van uw terugzending en uw bankrekeningnummer. Stop alle artikelen die u wenst terug te sturen samen met de factuur in één pakket dat u ons terugstuurt. Cache Coeur kan artikelen slechts terugnemen indien ze voorzien zijn van het originele etiket en in een toestand verkeren waarin ze opnieuw kunnen worden verkocht. Elk product dat beschadigd is, incompleet, of waarvan de originele verpakking is beschadigd, wordt niet terugbetaald of omgeruild.

Waar moet ik het artikel naar terugsturen of binnen brengen?

1. Breng het gratis terug in onze winkel.

2. OF stuur uw pakket, op eigen kosten, terug naar ons adres: Cache Coeur Ieperstraat 26 8700 Tielt

Terugbetaling

Wanneer aan de eerder vermelde voorwaarden voldaan is, zal u het bedrag van het teruggestuurde artikel worden terugbetaald.

 

Gebreken of een klacht

Controleer het product bij ontvangst

We doen er alles aan elke product in perfecte staat op te sturen, maar vragen je toch om de geleverde producten zelf ook nog eens te controleren:

Werden de juiste goederen geleverd?

Voldoen de geleverde goederen aan de overeengekomen kwaliteitseisen of - indien deze ontbreken - aan de eisen die gesteld mogen worden voor een normaal gebruik?

Gebreken vastgesteld:

Zichtbare gebreken dienen onverwijld en uiterlijk 48 uren na de levering gemeld te worden per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Klachten wegens zichtbare gebreken zijn slechts geldig en worden slechts onderzocht op voorwaarde dat de verkochte goederen door de klant nog niet in gebruik werden genomen.  De kosten voor het retourneren van goederen waarvan een gebrek is vastgesteld worden u na vaststelling van het gebrek door Cache Coeur terugbetaald via overschrijving.

Heeft u een klacht?

Heeft u een klacht over een geleverd artikel, meld deze dan binnen 7 dagen na levering per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We behandelen vragen en klachten steeds binnen de redelijke termijn van 7 kalenderdagen.

Contact

Stephanie Demey

Ieperstraat 26
8700 Tielt

Tel: 0473 28 29 69

info@cachecoeurballet.be

Contactformulier

Nieuwsbrief

Zou je graag op de hoogte blijven van al …. ? Ook benieuwd naar nieuwe producten, diverse workshops, acties online en in onze winkel…. Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Please wait